Solceller- ett smart val om du är Noga

Vi på noga är just noga. Det gäller materialval utförande och design. För tanken är att dina solceller skall generera el i 50 år eller mer. Då gäller det att ha en robust lösning som är framtidssäkrad och som enkelt kan underhållas och uppdateras vid behov.

Solceller från Europa

Tekniken idag är redan bättre än den som fanns för bara några år sedan. Tajmingen är helt rätt om du överväger att satsa på miljövänlig elproduktion. Tekniken är mogen. Andra sätt att generera el på börjar bli orimligt dyrt och det är dags att tänka på miljön. Våra solceller tillverkas främst inom EU och är avsedda för nordiskt klimat med ganska stora skillnad i temperaturer sett över årstiderna.

Design

Vill du ha traditionella solceller eller vill du att solcellerna skall vara integrerade som del av ditt tak ? Lägger man nytt tak så kan solcellerna integreras helt osynligt. Denna teknik har hittills inte kunnat generera exakt lika mycket el som de traditionella solcellerna men tekniken utvecklas. Kontakta oss för det senaste gällande solceller.

Säkerhet

När allt skall gå fortare och fortare är det också viktigt att tänka på säkerheten vid uppsättning. Visste du att är lag på att ha fallskydds -utrustning om man arbetar på över 2 meters höjd ? På Noga ställer vi säkerheten högt för våra medarbetare och arbetar sjävklart enligt gällande regelverk och branschstandarder