Trädgård för alla sinnen

En trägård som är planerad, levande och utvecklas ger ett lugn och harmoni som få andra saker gör. Forskning visar att inte minst grön färg har en lugnande effekt på oss människor. En planlagd trädgård signalerar också att man bryr sig om sin omgivning då ofta många fler än bara ägarna kan få chans att njuta av trädgården, inte minst gäster. En trädgård förändras och lever ut på olika sätt under årets alla månader. Genom historien har man lagt stora resurser på att anordna trädgårdar och det är lätt att förstå varför.

Vilken trädgård vill ni skapa ?

Med Noga kan ni skapa er drömträdgård. Trädgården kan självklart kompletteras med fina stensättningar med tex skifferskivor, porlande vattenfall eller varför inte en egen golfgreen? Det går att göra mycket med enkla medel men också att designa den där perfekta trädgården som ni alltid har drömt om. Kanske har ni redan en färdig ritning och behöver bara lite extra hjälp? Kanske har ni precis kommit på att ni vill ha en uppdaterad trädgård och behöver nu lite mer information? Det spelar ingen vilket skede ni är i, vi vet att alla är olika och därför anpassar vi alltid våra projekt efter dig och era behov.

Hur går det till ?

Vi startar alltid med ett möte där ni får träffa oss och vi får träffa dig. Här kan vi gemensamt gå igenom era tankar och funderingar kring er framtida trädgård och vi kan ge lite förslag på upplägg som vi tror kommer passa bra för just dig. Från början till slut
När du anlitar oss på Noga ser vi till att följa med dig, från början till slut. Från det allra första mötet, antingen i tidigt skede med plan och design eller ända till den sista blomman är planterad och du kan inviga din trädgård finns vi vid din sida och svarar på alla dina frågor. Vi vill att du skall få en perfekt trädgård för just dig och dina behov. Därför kommer vi att hålla dig informerad och involverad genom hela projektet, för att säkerställa att vi kan leverera en riktigt bra produkt. Det viktigaste vi har är våra kunder. Oavsett om du vill bygga en liten trädgård eller kanske mer som en slottsträdgård kommer vi se till att du blir nöjd med resultatet. Det är anledningen till att våra kunder kommer tillbaka, år efter år, projekt efter projekt. Är du intresserad av våra tjänster? Kontakta oss redan idag så går vi igenom hur vi kan hjälpa dig med dina framtida trädgård !
Altan med skiffer
Staket
Trädgård