Anläggning av sten, skiffer och plattor

Noga Bygg & Design arbetar tillsammans med Rolands stenläggning med inriktning på plattsättning. Vi har mångårig erfarenhet av att arbeta med skiffer, knott, gatsten och betongplattor. Skiffer kan användas för att skapa en rustik och naturlig känsla, medan knott och gatsten är populära val för att skapa en mer industriell och modern atmosfär. Betongplattor är en mångsidig och praktisk lösning som kan användas för allt från uteplatser till parkeringsplatser.

Vad skall man tänka på ?

En viktig del av anläggningsarbetet är att förbereda marken för att säkerställa att den är jämn och stabil. Detta kan inkludera dräneringsarbeten för att undvika problem med vattenansamlingar, vilket kan orsaka skador på byggnader och andra strukturer. Vid plattsättning av sten eller betongplattor är det också viktigt att säkerställa att de läggs korrekt för att undvika framtida problem med ojämnheter och skador.

Summering

Anläggning kan vara ett komplext arbete som kräver noggrann planering och expertis för att säkerställa att resultatet blir hållbart och estetiskt tilltalande. Oavsett om det gäller en ute-plats, en parkeringsplats eller en gångväg, är det viktigt att anläggningen görs på rätt sätt för att undvika problem och maximera hållbarheten på lång sikt. Vi är er rätta samarbetspartner för ett lyckat och estetiskt tilltalande slutresultat. Kontakta oss för konsultation och rådgivning.
Skiffer
Gabion