Nybyggnad

Noga bygg tar hand om samtliga delar eller precis de delar av nybyggnationen som du vill ha hjälp med. Exempel på nybyggnation som vi utför är nya villor och sommarstugor, garage, uthus, växthus, orangeri, fabrikslokaler och kontor.
Vi har alla olika kompetenser som krävs för att uppnå ett lyckat resultat. Vi vill också vara din kontaktyta som samordnar och håller ihop projektet.
Många av våra kunder har mycket egna idéer och tankar om hur man vill ha det. Det tycker vi är stimulerande och faktum är att även vi lär oss nya saker i varje projekt.
Alla projekt är unika. När man slår samma bra ideér med lång erfarenheter kan man skapa ett toppenbra slutresultat, precis som det skall vara.

Din guide på vägen

Alla är olika. En del har ägnat stor tid till att planera allt från planlösning, design och materialval medan andra vill ha ett nyckelfärdigt förslag från oss. Hur som helst så startar alltid våra processer med ett inledande möte. Ni får förslag på upplägg, vi träffar en överenskommelse, vi är med längs vägen med vår erfarenhet och ser till att resultera gott resultat. Det är så vi får nöjda kunder som också är referenser till oss i framtiden.

Byggteknik och kommunikation

På noga utvecklar vi hela tiden våra tekniker, material och tillvägagångssätt. I grunden ligger decennier av erfarenhet som gör att vi förhoppningsvis kan förmedla trygghet genom hela processen även när vi vill göra justeringar, och alltid med en tät återkoppling med dig som kund. Vi tror att god kommunikation är A och O och den tummar vi aldrig på.
Nybyggnation
Nybyggnation
Nybyggnation
Nybyggnad_3

Testa vår digitala guide kring nybyggnation