Husdesign och arkitektur

Vi brinner för arkitektur och kundunika lösningar som uppfyller våra kunders visioner och byggdrömmar. Därför samarbetar vi med välrenommerade arkitekter inom olika områden inom design, funktion och speciallösning.

Arkitektritat hur går det till ?

Kanske har du redan en ritning på det som du vill designa. Vi kan designa allt i från hus ner mot fin -snickrade möbler. Om du inte har ritningar eller klar idé om design så hjälper vi dig gärna med förslag. Våra inspiratörer kommer proaktivt med förslag som vi reviderar tillsammans tills allt känns helt rätt.

Design

Design och mode hänger ihop. Många gillar en stilren klassisk design och tidlösa moden som alltid fungerar. Om du vill ha något kring det senaste modet eller i mer klassisk stil är helt upp till dig. Vi guidar dig på vägen och har många exempel på andra lösningar på som vi kan titta på tillsammans om det behövs inspiration.

Material

Materialval, färg och form och planlösningar är alla saker som påverkar känslan i princip allt som vi vill skapa. Enkla justeringar i kulör eller struktur kan lyfta ett rum till nya höjder. Vi på Noga jobbar med alla material allt från klassiska material som trä och plåt men jobbar även med skiffer, tegel, sten och ädelträ av olika slag. Vi tycker det är en förmån att få utvecklas tillsammans med våra kunder då vi ofta skapar kundunika lösningar.
Interiörbild_5
Interiörbild
Interiör
Interiörbild_3