Totalentreprenad

Noga erbjuder trygg bemanning till byggbolag och kan avlasta ditt team med kompetenta medarbetare. Du kan också anlita oss som underentreprenör inom fastighetsutveckling. Affärsmässighet och ansvar präglar alla våra relationer. Vi är noga med resultatet, men också med kommunikationen. Du som anlitar oss får en lyhörd kontaktperson som stämmer av, följer upp och är tillgänglig under hela processen. Vi drivs av att förverkliga byggdrömmar och av att sprida glädje på vägen dit.

Nogabygg bygger Tyftet

Parhusen i Tyftet vänder sig till den som önskar bo nära både Bollebygd och Göteborg men med närhet till natur- och kulturlandskap. Projektet kommer innehålla arkitektritade parhus om 117 kvm boyta fördelat på 4 rum och kök. Planlösningen är funktionella och de sociala ytorna har högt i tak men en öppen planlösning som inbjuder till umgänge. Alla bostäder får stora fönsterpartier som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp mot ängsmarken i väst. Projektet drivs i samarbete med Kaminsky Arkitektur och Fristad Bygg kommer stå som totalentreprenör. Vi tror på att samarbete med väletablerade aktörer för att säkerställa att projektet genomförs på tid och att vi kan leverera en bra kvalité.

Kommunikation i projekt

Vi är Noga precis som vi heter så att ni kan hålla era åtagande mot era kunder gällande tid, kostnad och utförande. Saker kan alltid hända på vägen. Desto viktigare då att kommunikationen är tydlig och rak. Vi talar självklart svenska och engelska och ni har en utpekad projektledare från vår sida under hela projektet.
Vi har en lång rad referensprojekt och personer som gärna går i god för oss för er trygghet. Kontakta oss för referenser.