Utbyggnad

Noga är ett personligt byggföretag för dig med höga kvalitetskrav. Vi hjälper dig att förvandla ditt hem från insidan – eller att bygga ett nytt från grunden. När du anlitar oss får du en egen kontaktperson, plus kompetensen hos ett mångsidigt team. Vare sig du har en klar bild av dina byggdrömmar eller behöver professionell rådgivning, så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Tillbyggnad och renovering

Har du funderat på att bygga till huset eller att renovera ? Många har helt outnyttjade ytor eller miljöer som behöver rustas upp för att kunna trivas i. Vad finns det för potential hos dig ? Anledningen till att bygga ut eller att renovera kan vara många. Kanske har ni blivit fler i familjen eller vill ni hyra ut en del av huset för att få en extra inkomst ? Vill ni sälja huset i framtiden och passa på att höja värdet på huset och livskvaliteten redan nu ?
Eller vill ni helt enkelt ha ett boende som är mer anpassat för er stil design eller livssituation. Vi möter människor i alla dessa skeden. Gemensamt för alla är att alla vill ha ett bra slutresultat och det får de såklart hos oss på Noga bygg. Ett projekt med oss på Noga är enklare än du tror. Vi går igenom dina förutsättningar, ser över möjligheter sett till den budget som du har och så ger vi dig ett förslag. Efter det så sätter vi igång arbetet. Testa gärna vår digitala prisguide nedan för en första indikation kring budgetförslag på olika typer av tillbyggnader. Vi renovering kontakta oss för budgetförslag eller offert.

Design och materialval

När du bygger ut eller renoverar ditt hus kan det vara ett bra tillfälle att även se över designlösningar och materialval. Vilken stil vill du ha på din utbyggnad ? Vill ha traditionella eller lite mer speciella material ? Ofta kanske man vill ha tillbyggnad i samma stil som huvudbyggnaden men det finns många alternativa lösningar och designer om man vill förändra bilden gällande tillval, funktion och helhetslösningar.

Tillbyggnad_2
Tillbyggnad
Renovering

Testa vårt digitala vårt digitala frågeformulär kring tillbyggnad !