Altan och uterum

Här på Nogabygg älskar vi sommaren och vi vill att alla svenskar ska få möjlighet att njuta av den. Fantasin sätter begränsningen på vad man kan utrusta sin utemiljö med. Kanske vill du bygga ett orangeri, en ny pool, växthus eller uterum ? Kanske har du redan en färdig ritning och behöver bara lite extra hjälp? Kanske har du precis kommit på att du vill ha en altan och behöver nu lite mer information? Det spelar ingen vilket skede du är i, vi vet att alla är olika och därför anpassar vi alltid våra byggprojekt efter dig och dina behov. Vi startar alltid med ett möte där du får träffa oss och vi får träffa dig. Här kan vi gemensamt gå igenom dina tankar och funderingar kring ditt framtida altan eller uterum och vi kan ge lite förslag på upplägg som vi tror kommer passa bra för just dig.

Hur vi jobbar

När du anlitar oss på Nogabygg ser vi till att följa med dig, från början till slut. Från det allra första mötet, ända tills den sista spiken blivit inslagen och du kan inviga ditt uterum finns vi vid din sida och svarar på alla dina frågor. Vi vill att du ska få en snygg altan som är perfekt för just dig och dina behov. Därför kommer vi att hålla dig informerad och involverad genom hela projektet, för att säkerhetsställa att vi kan leverera en riktigt bra produkt. Kunden först
Det viktigaste vi har är våra kunder. Oavsett om du vill bygga en liten altan eller ett stort uterum kommer vi se till att du blir nöjd med resultatet. Det är anledningen till att våra kunder kommer tillbaka, år efter år, projekt efter projekt. Är du intresserad av våra tjänster? Kontakta oss redan idag så går vi igenom hur vi kan hjälpa dig med dina framtida altan eller uterum eller pool.
Altan_uppifrån
Uterum
Altan med havsutsikt
Poolbild